Resultaat 1 - 10 (van 80)

• Opening nieuwe schoolbibliotheek

8 oktober 2020

De Willem-Alexanderschool in Amstelveen start met 'de Bibliotheek op school'.

Bekijk details van Opening nieuwe schoolbibliotheek

• Aanscherping maatregelen

30 september 2020

Op dit moment is het niet mogelijk om in de Bibliotheek te werken, te studeren of te lezen. Wel kun je gewoon langskomen voor het lenen en terugbrengen van materialen. We vragen je om een mondkapje te dragen tijdens je bezoek en de 1,5 meter afstand te respecteren.

Bekijk details van Aanscherping maatregelen

• Ouderenuurtje in de Bibliotheek

24 september 2020

In alle vestigingen kunt u bij ons terecht tijdens het ouderenuurtje, speciaal voor ouderen en kwetsbare groepen.

Bekijk details van Ouderenuurtje in de Bibliotheek

• Nieuwe Bibliotheek app

24 september 2020

Wil je boeken zoeken, lenen, lezen en luisteren op je telefoon of tablet?

Bekijk details van Nieuwe Bibliotheek app

• Vacature stagiair(e) Marketing

31 augustus 2020

Ben jij een enthousiaste HBO- of WO-student en zoek je een stage met de focus op (online) marketing? Wij hebben een leuke stageplek!

Bekijk details van Vacature stagiair(e) Marketing

• Er wordt weer voorgelezen

31 augustus 2020

In Bibliotheek Amstelveen Stadsplein en Westwijk wordt vanaf 2 september weer elke woensdag en vrijdagmiddag voorgelezen aan kinderen van 2-6 jaar.

Bekijk details van Er wordt weer voorgelezen

• Weer naar school

18 augustus 2020

De scholen beginnen weer! En wij zijn blij om aan de slag te gaan met leesplezier en digitale geletterdheid!

Bekijk details van Weer naar school

• Meer open en meer mogelijkheden

3 augustus 2020

We hebben de openingstijden verruimd en je mag weer komen werken of studeren. Ook activiteiten zijn weer gestart. Wat kan er allemaal weer?

Bekijk details van Meer open en meer mogelijkheden

• Gratis vakantietas als je komt lenen!

26 juni 2020

Een zomervakantie zonder boeken kan bij kinderen zorgen voor een terugval in hun leesniveau. De Bibliotheek roept alle kinderen op om langs te komen en boeken te scoren!

Bekijk details van Gratis vakantietas als je komt lenen!

• Op weg naar de nieuwe Bibliotheek Uithoorn

3 juni 2020

Dit najaar zal de bouw van de nieuwe Bibliotheek aan de Amstel van start gaan. Het wordt een bruisende, eigentijdse plek waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Bekijk details van Op weg naar de nieuwe Bibliotheek Uithoorn