Resultaat 1 - 10 (van 92)

• SPRANKELend initiatief voor boekenliefhebbers

4 maart 2021

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar evenementen onder de naam SPRANKEL.

Bekijk details van SPRANKELend initiatief voor boekenliefhebbers

• Ouderenuurtje in de Bibliotheek

1 maart 2021

In alle vestigingen kunt u bij ons terecht tijdens het ouderenuurtje, speciaal voor ouderen en kwetsbare groepen.

Bekijk details van Ouderenuurtje in de Bibliotheek

• Nieuw: Senia BoekMeetings

22 februari 2021

De BoekMeetings: schrijf u snel in, lees het prachtige boek 'Het geheim van de Gucci-Koffer' en waan u in vervlogen tijden.

Bekijk details van Nieuw: Senia BoekMeetings

• Online gratis cursussen

4 februari 2021

Word jij ook zo blij van iets nieuws leren? Als lid van de Bibliotheek kan je nu ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op momenten die jou uitkomen.

Bekijk details van Online gratis cursussen

• Inwoners Aalsmeer krijgen 'sleutel' van de bieb

3 februari 2021

Boek uitgelezen en direct een nieuwe halen? Met een forse verruiming van de openingstijden wordt de Bibliotheek Aalsmeer toegankelijker dan ooit. Als er geen medewerker aanwezig is, doe je de deur open met je biebpas.

Bekijk details van Inwoners Aalsmeer krijgen 'sleutel' van de bieb

• Lekker blijven (voor)lezen?

19 januari 2021

We maken het je makkelijk: je hoeft niet meer via de website boeken te reserveren. Speciaal voor jouw peuter of kleuter hebben we boekenpakketten samengesteld.

Bekijk details van Lekker blijven (voor)lezen?

• Trainee Raad van Toezicht gezocht

16 december 2020

Ben jij geïnteresseerd in het groeien naar een rol als toezichthouder in de toekomst, dan is dit je kans om praktijkervaring op te doen!

Bekijk details van Trainee Raad van Toezicht gezocht

• De Bieb tijdens de lockdown

15 december 2020

De Bibliotheek blijft geopend voor het afhalen van reserveringen. De online activiteiten gaan door en er zijn speciale momenten voor kwetsbare groepen.

Bekijk details van De Bieb tijdens de lockdown

• Vacature Medewerker Communicatie (16u p/w)

7 december 2020

Heb jij gevoel voor taal én beeld en wil je werken voor een mooie maatschappelijke organisatie waar veel gebeurt?

Bekijk details van Vacature Medewerker Communicatie (16u p/w)

• Bibliotheek weer open, binnenkort ook werkplekken

18 november 2020

Goed nieuws! Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland weer geopend.

Bekijk details van Bibliotheek weer open, binnenkort ook werkplekken