Resultaat 1 - 10 (van 69)

• Aadje piraatje in je huiskamer

19 mei 2020

Wil jij naar je eigen thuistheater en live genieten van een online Aadje piraatje voorstelling van Ton Meijer?

Bekijk details van Aadje piraatje in je huiskamer

• Schrijvers live in actie

15 mei 2020

Cadeautje van de Bieb: iedere dag een voordracht van een bekende schrijver en online lezingen met live gesprek.

Bekijk details van Schrijvers live in actie

• Weer open vanaf 12 mei

7 mei 2020

Gisteravond kregen we het goede nieuws dat de Bibliotheken weer open mogen. In dit bericht lees je hoe we dat doen.

Bekijk details van Weer open vanaf 12 mei

• Online gratis trainingen

4 mei 2020

Gratis trainingen via online Bibliotheek.Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen.

Bekijk details van Online gratis trainingen

• Nieuw: de Afhaalbibliotheek

29 april 2020

Vanaf 1 mei kun je boeken afhalen bij drie vestigingen van de Bibliotheek Amstelland. Hoe de Afhaalbibliotheek werkt, dat leggen we hier uit.

Bekijk details van Nieuw: de Afhaalbibliotheek

• Gratis e-books en luisterboeken voor iedereen

6 april 2020

Met de ThuisBieb-app maak je kennis met e-books van de Bibliotheek of laat je voorlezen met de LuisterBieb-app.

Bekijk details van Gratis e-books en luisterboeken voor iedereen

• Schrijvers lezen online voor

6 april 2020

Schrijvers Suzanna Jansen, Eva Vriend en Aukelien Wevering lezen live voor uit eigen werk.

Bekijk details van Schrijvers lezen online voor

• Bibliotheken gesloten

13 maart 2020

Alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland zijn vanaf vrijdag 13 maart gesloten. Ook activiteiten gaan niet door.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten

• Lezing Pfeijffer afgelast

7 maart 2020

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus heeft Ilja Leonard Pfeijffer helaas zijn boekenweektournee afgelast.

Bekijk details van Lezing Pfeijffer afgelast

• Franse leeskring zoekt leden

26 februari 2020

Lees je graag recente Franse literatuur, en spreek je goed Frans om daar met andere literatuurliefhebbers over de praten?

Bekijk details van Franse leeskring zoekt leden