Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Bibliotheek steunt boekeninzamelactie

11 september 2018

De Lions Mingle haalde afgelopen zaterdag honderden jeugdboeken op.

Bekijk details van Bibliotheek steunt boekeninzamelactie

• Betere service vanaf 1 september

2 augustus 2018

Vanaf 1 september voeren we een aantal verbeteringen door rondom de openingstijden en de selfservice.

Bekijk details van Betere service vanaf 1 september

• Bieb Aalsmeer sluit voor verbouwing

26 juli 2018

Vanwege de verbouwing is de Bibliotheek gesloten van 27 augustus t/m 9 september.

Bekijk details van Bieb Aalsmeer sluit voor verbouwing

• Boek dicht, AVI-niveau omlaag

5 juli 2018

Om een terugval te voorkomen is het goed voor kinderen om te blijven lezen in de vakantie.

Bekijk details van Boek dicht, AVI-niveau omlaag

• Cursus effectief communiceren

1 juli 2018

Breng je eigen verhaal beter over én begrijp anderen beter, met deze nieuwe online cursus van de maand.

Bekijk details van Cursus effectief communiceren

• Verlengen vanaf juli 2018

29 juni 2018

In onze nieuwsbrief van 23 mei kondigden we de veranderingen aan over het verlengen per 1 juli 2018. Graag lichten we een en ander hier nog even toe. Wat is het geval? De verlengperiode van geleende materialen gaat voortaan in op de datum waarop de verlenging wordt aangevraagd en zal niet meer automatisch achter de lopende uitleentermijn ‘geplakt’ worden.

Bekijk details van Verlengen vanaf juli 2018

• 10 miljoenste e-book

27 juni 2018

Een bijzondere mijlpaal voor de online Bibliotheek: de uitlening van het 10 miljoenste e-book. Daarbij inspireert de online Bibliotheek inmiddels steeds meer mensen om ook eens een ‘ander’ boek te kiezen.

Bekijk details van 10 miljoenste e-book

• Cursus van de maand juni

31 mei 2018

Wil jij ook gezond en gelukkig 100 worden? Voeding is verantwoordelijk voor hoe je eruitziet, van binnen en van buiten.

Bekijk details van Cursus van de maand juni

• Cursus van de maand mei

1 mei 2018

Wil je alles leren over interactie tussen mensen? Over gedachten, gevoelens en gedrag? Dan is de cursus Sociale psychologie iets voor jou.

Bekijk details van Cursus van de maand mei

• Oproep en vooraankondiging

23 april 2018

Auteur van bestseller 'Gouden jaren' komt in oktober vertellen over haar nieuwe boek. Voor 'Het goede leven' zoekt zij nog mooie foto's.

Bekijk details van Oproep en vooraankondiging