Resultaat 1 - 10 (van 17)

• Boek dicht, AVI-niveau omlaag

5 juli 2018

Het einde van het schooljaar komt in zicht en dan… zomervakantie! Tijd om lekker even uit te rusten én tijd voor een goed boek! Maar ook de tijd om een dip in het AVI-niveau van uw kind te voorkomen.

Bekijk details van Boek dicht, AVI-niveau omlaag

• Cursus van de maand juli: effectief communiceren

1 juli 2018

Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren. Zo breng je je eigen verhaal beter over én leer je anderen beter begrijpen.

Bekijk details van Cursus van de maand juli: effectief communiceren

• Verlengen vanaf juli 2018

29 juni 2018

In onze nieuwsbrief van 23 mei kondigden we de veranderingen aan over het verlengen per 1 juli 2018. Graag lichten we een en ander hier nog even toe. Wat is het geval? De verlengperiode van geleende materialen gaat voortaan in op de datum waarop de verlenging wordt aangevraagd en zal niet meer automatisch achter de lopende uitleentermijn ‘geplakt’ worden.

Bekijk details van Verlengen vanaf juli 2018

• 10 miljoenste e-book

27 juni 2018

Een bijzondere mijlpaal voor de online Bibliotheek: de uitlening van het 10 miljoenste e-book. Daarbij inspireert de online Bibliotheek inmiddels steeds meer mensen om ook eens een ‘ander’ boek te kiezen.

Bekijk details van 10 miljoenste e-book

• Cursus van de maand juni

31 mei 2018

Wil jij ook gezond en gelukkig 100 worden? Voeding is verantwoordelijk voor hoe je eruitziet, van binnen en van buiten.

Bekijk details van Cursus van de maand juni

• Cursus van de maand mei

1 mei 2018

Wil je alles leren over interactie tussen mensen? Over gedachten, gevoelens en gedrag? Dan is de cursus Sociale psychologie iets voor jou.

Bekijk details van Cursus van de maand mei

• Oproep en vooraankondiging

23 april 2018

Auteur van bestseller 'Gouden jaren' komt in oktober vertellen over haar nieuwe boek. Voor 'Het goede leven' zoekt zij nog mooie foto's.

Bekijk details van Oproep en vooraankondiging

• Met korting naar De wilde Stad

29 maart 2018

Op zondag 8 april vertoont Cinema Amstelveen de film De wilde Stad.

Bekijk details van Met korting naar De wilde Stad

• Aangepaste openingstijden

24 maart 2018

Op de volgende feestdagen zijn de vestigingen van de Bibliotheek Amstelland niet open.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden

• Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe

7 maart 2018

Zeventig pedagogisch medewerkers van Solidoe krijgen een training 'Haal meer uit Media' van de Bibliotheek Amstelland.

Bekijk details van Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe