Vacatures

Wil jij werken voor een dynamische oganisatie?

We zijn 7 dagen per week open, met 4 vestigingen in 3 gemeenten, 800.000 bezoekers per jaar, 36.000 leden, 200.000 verschillende producten, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. De Bibliotheek is het platform voor kennis en cultuur in de regio Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. 

De Bibliotheek levert zichtbaar meerwaarde voor de inwoners van haar werkgebied. Dat doen we door cultureel te ondernemen vanuit de waarden van een professionele cultuur en een lerende organisatie. Onze merkwaarden zijn daarbij de leidende principes: plezier, ontwikkeling, verbinding, gastvrijheid en eigentijds.

Spreekt dit je aan en wil jij voor ons werken? Bekijk hieronder welke vacatures we beschikbaar hebben.

Manager Educatie en Programmering (32 uur p/w)

Adviseur Informatie en Media in Aalsmeer (30 uur p/w)

 

Ben jij enthousiast over boeken en media? Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? En wil jij mensen helpen verder te komen in de maatschappij? Word dan onze nieuwe collega in Aalsmeer!

Status: open

Bekijk de vacature

Adviseur Informatie en Media in Amstelveen (24 uur p/w)

Ben jij enthousiast over boeken en media? Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? En wil jij mensen helpen verder te komen in de maatschappij? Dan is dit echt iets voor jou!

Status: open

Bekijk de vacature

Adviseur Marketing & Positionering (32 uur p/w)

Op zoek naar een next step in een ambitieuze en dynamische organisatie, met een belangrijke maatschappelijke opdracht? Die jij mede vorm kan geven? En die jij samen met een klein en gedreven team on- en offline nog steviger op de kaart zet? Met de hulp van creatieve en ondernemende campagnes en middelen? Dan zoeken we jou als de nieuwe Adviseur Marketing & Positionering!

Status: open

Bekijk de vacature

Word vrijwilliger!

Draag je de bibliotheek een warm hart toe, hou je van mensen, taal, vind je het leuk om anderen te helpen, wil je in een dynamische omgeving werken en onderdeel zijn van een team? Word dan vrijwilliger bij de bieb.

Bekijk de vacature