Vacatures

De Bibliotheek Amstelland is een dynamische organisatie; 7 dagen per week open, 4 vestigingen in 3 gemeenten, 800.000 bezoekers per jaar, 36.000 leden, 200.000 verschillende producten, een uitgebreid lesprogramma en een programmering van sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. Kortom het platform voor kennis en cultuur in de regio Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Het doel: De Bibliotheek levert zichtbaar meerwaarde voor de inwoners van haar werkgebied. De inzet: proactief cultureel ondernemerschap vanuit de waarden van een professionele cultuur en een lerende organisatie. De merkwaarden van de Bibliotheek zijn daarbij leidende principes: plezier, zelfontplooiing en verbinding.

Spreekt dit je aan en wil jij voor ons werken? Bekijk hieronder welke vacatures we beschikbaar hebben.

Vacature Adviseur Media en Informatie (24u p/w)

Ben jij enthousiast over boeken en media? Lever jij graag een bijdrage aan leesplezier en digitale geletterdheid? En wil jij mensen helpen verder te komen in de maatschappij? Word dan onze nieuwe collega Adviseur Informatie en Media met specialisme educatie en Maakplaats.

Bekijk de vacature

Vacature Management Assistent (24-28u p/w)

Als Management Assistent ben je de proactieve steun en toeverlaat van de directeur en het MT. Wil jij jouw expertise de komende jaren met ons delen?

Bekijk de vacature

Vacature Raad van Toezicht Bibliotheek Amstelland

Help jij met je HR-kennis toezicht houden op een maatschappelijke organisatie? De Raad van Toezicht van de Bibliotheek Amstelland is vanwege het einde van de zittingstermijn van de huidige toezichthouder op zoek naar een nieuw lid.

Bekijk de vacature

Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een enthousiaste HBO- of WO-student en zoek je een stage met de focus op (online) marketing? Kom dan stage lopen bij de Bibliotheek Amstelland!

Startmoment in overleg.

Bekijk de vacature

Word vrijwilliger

Draag je de bibliotheek een warm hart toe, hou je van mensen, taal, vind je het leuk om anderen te helpen, wil je in een dynamische omgeving werken en onderdeel zijn van een team? Word dan vrijwilliger bij de bieb.

Bekijk de vacature