E-books & luisterboeken

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de Online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

Dit vind je in de Online Bibliotheek

  • E-books

    Duizenden e-books voor je telefoon, tablet, e-reader en computer.

  • Luisterboeken

    Altijd en overal genieten van onze luisterboeken, snel gedownload in de handige app.

Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je toegang tot de online Bibliotheek. Je registreert je eenmalig met de gebruikersnaam (of pasnummer) en het wachtwoord dat je van de Bibliotheek Amstelland hebt.

Nog geen lid? Regel dit dan eerst en ga daarna direct van start bij de Online Bibliotheek met e-books en luisterboeken. Veel lees- en luisterplezier!

Zoek & vind

Bekijk het aanbod van e-books en luisterboeken op onlinebibliotheek.nl of in de app voor tablet of smartphone. Als je via de catalogus van de Bibliotheek Amstelland zoekt, kun je in het menu links ook 'E-books' vinden.

E-books en luisterboeken op je smartphone of tablet

Wil je boeken zoeken, lenen, lezen en luisteren op je telefoon of tablet? Dat allemaal in één app.

De app is op 8 september 2020 gelanceerd. Het kan zijn dat deze nog niet geheel naar behoren functioneert of dat het in het begin even wennen is. Met vragen en opmerkingen kun je hier terecht.

E-books op je e-reader of computer

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over en hulp bij e-books en luisterboeken verwijzen we je graag naar de klantenservice van Online Bibliotheek. Daar vind je een ruim overzicht van de meestgestelde vragen.