Resultaat 11 - 20 (van 139)

• Nieuwe boekstartcoaches! Bekijk details

13 april 2022

Dankzij de Gemeente Amstelveen, Gemeente Aalsmeer en Gemeente Uithoorn en de GGD Amsterdam kunnen collega's Lieke, Caroline en Hannelore van de Bibliotheek Amstelland op drie consultatiebureaus als Boekstartcoach advies geven over voorlezen en taalontwikkeling!

• De Bieb leidt voorleescoƶrdinatoren op Bekijk details

13 april 2022

Voldoende leeskilometers maken is een grote uitdaging voor kinderen die nu opgroeien. De Bibliotheek wil het plezier in lezen vergroten, samen met het onderwijs en andere organisaties waar kinderen en ouders komen. Dit doen we onder andere door het opleiden van voorleescoƶrdinatoren.

• Wedstrijd geschiedenis Amstelveen Bekijk details

23 maart 2022

Maak een gedicht, kort verhaal, foto, tekening of andere creatieve verbeelding over de geschiedenis van Amstelveen en doe mee aan onze wedstrijd!

• Bieb Aalsmeer 16 maart stembureau Bekijk details

10 maart 2022

De Bibliotheek Aalsmeer is op woensdag 16 maart een van de stemlocaties voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aalsmeer. Op die dag kun je niet bij de bibliotheek terecht voor het lenen van boeken, verblijf in de bibliotheek of een bezoek aan een activiteit.

• Ontdek je talent Bekijk details

24 februari 2022

Op 28 februari start Club Cultuur Aalsmeer: Creatieve cursussen van 6 of 7 lessen na school voor leerlingen van de basisschool op diverse locaties in de gemeente Aalsmeer.

• Amy en Eefje winnen Voorleeswedstrijd Bekijk details

21 februari 2022

Eefje van basisschool De Horizon uit Amstelveen en Amy van basisschool Antonius uit Kudelstaart hebben de voorleeswedstrijd van regio Amstelland gewonnen!

• Afscheid van printers Bekijk details

15 februari 2022

We nemen afscheid van onze printers. Het is vanaf heden in alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland niet meer mogelijk om te printen en kopiƫren.

• Verdere versoepelingen Bekijk details

26 januari 2022

Ruimere openingstijden en meer activiteiten mogelijk.

• Coronamaatregelen (14 januari) Bekijk details

17 januari 2022

Dit zijn de consequenties van de coronamaatregelen van 14 januari voor onze dienstverlening.

• Doe mee aan cultuurkabaal Bekijk details

12 januari 2022

Ontdek je talent: street dance, videoverhalen of dj-en? Cultuurkabaal komt naar Groenelaan!

Paginanavigatie