Resultaat 11 - 20 (van 22)

• Cursus van de maand mei

1 mei 2018

Wil je alles leren over interactie tussen mensen? Over gedachten, gevoelens en gedrag? Dan is de cursus Sociale psychologie iets voor jou.

Bekijk details van Cursus van de maand mei

• Oproep en vooraankondiging

23 april 2018

Auteur van bestseller 'Gouden jaren' komt in oktober vertellen over haar nieuwe boek. Voor 'Het goede leven' zoekt zij nog mooie foto's.

Bekijk details van Oproep en vooraankondiging

• Met korting naar De wilde Stad

29 maart 2018

Op zondag 8 april vertoont Cinema Amstelveen de film De wilde Stad.

Bekijk details van Met korting naar De wilde Stad

• Aangepaste openingstijden

24 maart 2018

Op de volgende feestdagen zijn de vestigingen van de Bibliotheek Amstelland niet open.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden

• Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe

7 maart 2018

Zeventig pedagogisch medewerkers van Solidoe krijgen een training 'Haal meer uit Media' van de Bibliotheek Amstelland.

Bekijk details van Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe

• Boekenfeest in Anna

7 februari 2018

Trek in boeken, muziek, hapje, drankje, gezelligheid en een prachtige locatie? Kom dan naar het Anna Blankevoort Venstra (ABV) Boekenfeest op zondag 18 februari.

Bekijk details van Boekenfeest in Anna

• Nieuwe online cursussen

1 februari 2018

Vanaf 1 februari staat er een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online Bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit maar liefst 41 online cursussen! Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen, waarna je nog een jaar de tijd hebt om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Als bonus is er bovendien weer elke maand een nieuwe ‘cursus van de maand’ beschikbaar.

Bekijk details van Nieuwe online cursussen

• Bieb Aalsmeer twee weken dicht

25 januari 2018

De Bibliotheek in Aalsmeer is dicht van maandag 12 tot maandag 26 februari. De Oude Veiling, het gebouw waarin de Bibliotheek gevestigd is, wordt namelijk verbouwd.

Bekijk details van Bieb Aalsmeer twee weken dicht

• Vacature Raad van Toezicht

23 januari 2018

De Raad van Toezicht van de Bibliotheek Amstelland zoekt een nieuw lid.

Bekijk details van Vacature Raad van Toezicht

• Boekstart training

10 januari 2018

Tien pedagogisch medewerkers van Solidoe kregen vandaag de eerste BoekStart training van de Bibliotheek Amstelland . Hiermee is bij tien locaties van Solidoe Kinderopvang de bodem gelegd voor een hoop...