Resultaat 11 - 20 (van 85)

• Er wordt weer voorgelezen

31 augustus 2020

In Bibliotheek Amstelveen Stadsplein en Westwijk wordt vanaf 2 september weer elke woensdag en vrijdagmiddag voorgelezen aan kinderen van 2-6 jaar.

Bekijk details van Er wordt weer voorgelezen

• Weer naar school

18 augustus 2020

De scholen beginnen weer! En wij zijn blij om aan de slag te gaan met leesplezier en digitale geletterdheid!

Bekijk details van Weer naar school

• Meer open en meer mogelijkheden

3 augustus 2020

We hebben de openingstijden verruimd en je mag weer komen werken of studeren. Ook activiteiten zijn weer gestart. Wat kan er allemaal weer?

Bekijk details van Meer open en meer mogelijkheden

• Gratis vakantietas als je komt lenen!

26 juni 2020

Een zomervakantie zonder boeken kan bij kinderen zorgen voor een terugval in hun leesniveau. De Bibliotheek roept alle kinderen op om langs te komen en boeken te scoren!

Bekijk details van Gratis vakantietas als je komt lenen!

• Op weg naar de nieuwe Bibliotheek Uithoorn

3 juni 2020

Dit najaar zal de bouw van de nieuwe Bibliotheek aan de Amstel van start gaan. Het wordt een bruisende, eigentijdse plek waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Bekijk details van Op weg naar de nieuwe Bibliotheek Uithoorn

• Sluiting ThuisBieb

28 mei 2020

Over een kleine week sluit de ThuisBieb. Ook de extra luisterboeken verdwijnen dan.

Bekijk details van Sluiting ThuisBieb

• Aadje piraatje in je huiskamer

19 mei 2020

Wil jij naar je eigen thuistheater en live genieten van een online Aadje piraatje voorstelling van Ton Meijer?

Bekijk details van Aadje piraatje in je huiskamer

• Schrijvers live in actie

15 mei 2020

Cadeautje van de Bieb: iedere dag een voordracht van een bekende schrijver en online lezingen met live gesprek.

Bekijk details van Schrijvers live in actie

• Weer open vanaf 12 mei

7 mei 2020

Gisteravond kregen we het goede nieuws dat de Bibliotheken weer open mogen. In dit bericht lees je hoe we dat doen.

Bekijk details van Weer open vanaf 12 mei

• Online gratis trainingen

4 mei 2020

Gratis trainingen via online Bibliotheek.Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen.

Bekijk details van Online gratis trainingen