Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • John Grisham De lijst van de rechter

  Lacy Stolz, werkzaam bij de Board on Judicial Conduct dat zich bezighoudt met klachten over rechters, krijgt contact met een vrouw die beweert dat een rechter haar vader en nog minstens zes anderen heeft vermoord.

  Gedrukt boek

 • Chris Whitaker We beginnen bij het einde

  Een man keert na jaren gevangenschap terug naar de stad waar hij de dood van een meisje had veroorzaakt. Hierop komt de familie van het meisje tot een drastisch besluit met vergaande gevolgen.

  Gedrukt boek

 • Michael Robotham Als je van mij bent

  Nadat een politieagente een mishandelde vrouw te hulp is geschoten, krijgt ze te maken met een aanklacht wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en met de verstikkende dankbaarheid van de vrouw die zij hielp.

  Gedrukt boek

 • Mathijs Deen De Hollander

  Een ervaren Duitse wadloper spoelt aan op de grens van Nederland en Duitsland. De omstandigheden rondom de dood van het slachtoffer worden met het onderzoek steeds raadselachtiger.

  Gedrukt boek

 • Joshilyn Jackson Kijk niet achterom

  Een vrouw ontdekt dat een oudere vrouw haar gezin bespiedt. Als haar baby wordt ontvoerd, moet ze haar gezin op het spel zetten om hem terug te krijgen.

  Gedrukt boek

 • Sarah Goodwin Gestrand

  Een groep deelnemers aan een reality-programma op een onbewoond eiland wordt na afloop van het programma niet meer opgehaald.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Camilla Grebe De schimmenjager

Een seriemoordenaar houdt generaties politievrouwen bezig voordat de zaak opgelost kan worden.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken