Openingstijden

De Bibliotheek tijdens de lockdown

De Bibliotheken zijn tijdens genoemde openingstijden alleen geopend voor het afhalen van reserveringen en boekenpakketten en het inleveren van geleend materiaal.

Kies een vestiging om de openingstijden te bekijken.

Weergaveopties:

 • Bibliotheek Amstelveen Stadsplein Bekijk details

  De Bibliotheek is geopend voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleend materiaal. Je loopt door boekhandel Libris Venstra naar binnen. Libris is op dit moment gesloten, maar ze verkopen online wel boeken, die gratis thuisbezorgd worden! De grootste vestiging van de Bibliotheek Amstelland, in het centrum van Amstelveen.

  Bekijk details van Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

 • Bibliotheek Amstelveen Westwijk Bekijk details

  Let op: De Bibliotheek is geopend voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleend materiaal. Je vindt deze vestiging van de Bibliotheek in het winkelcentrum van Westwijk.

  Bekijk details van Bibliotheek Amstelveen Westwijk

 • Bibliotheek Aalsmeer Bekijk details

  Let op: Op woensdag 17 maart is deze Bibliotheek een van de stemlocaties en gesloten voor alle Bibliotheekzaken. Tijdens openingsuren is de Bibliotheek geopend voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleend materiaal. De Bibliotheek vind je in het centrum van Aalsmeer, in de Oude Veiling.

  Bekijk details van Bibliotheek Aalsmeer

 • Bibliotheek Uithoorn Bekijk details

  Let op: De Bibliotheek is geopend voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleend materiaal. De Bibliotheek van Uithoorn is gevestigd in de Dorpsstraat.

  Bekijk details van Bibliotheek Uithoorn