Team Educatie

 • Stuur ons een mail

  Wil je meer weten over het programma voor scholen en educatieve instellingen? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met Gertrude Hoogendoorn (manager Educatie & Programmering). Dat kan telefonisch (020-6414126) of via e-mail.

  Bekijk details van

 • Gertrude Hoogendoorn

  manager educatie & programmering

  Doelgroep: vve, po, vo. De bibliotheek van vandaag is niet dezelfde als die van vroeger. We verbinden mensen en organisaties met elkaar zodat ze zich kunnen ontwikkelen, en bieden tal van programma’s en workshops aan. Wat niet is veranderd, is het geloof in leesplezier. Samen met scholen en kinderdagverblijven werken we aan 21e-eeuwse vaardigheden, en aan een inspirerend leesklimaat.

  Bekijk details van Gertrude Hoogendoorn

 • Maarten Spaan

  Lees- en mediaconsulent

  Als lees- en mediaconsulent wil ik kinderen en jongeren in aanraking brengen met die prachtige wereld van verhalen. Daarnaast wil ik hen begeleiden in de onlinewereld waar ze meer en meer hun tijd doorbrengen.

  Bekijk details van Maarten Spaan

 • Ruth Postma

  Adviseur Informatie en Media, Mediacoach

  Doelgroep: PO. Motto: lang zullen we leren!

  Bekijk details van Ruth Postma

 • Loes Lansdaal

  Adviseur Informatie en Media

  Doelgroep PO. Het ontvangen van groepen in de bibliotheek of naar de scholen met ons geweldige leerzame programma educatie en mediawijsheid geven mij al jaren een super gevoel met de jeugd bezig te kunnen en mogen zijn. Daarnaast ben ik ook nog een paar uurtjes in de bibliotheek te vinden en als ik de kans krijg met name dan ook weer op de jeugdafdeling.

  Bekijk details van Loes Lansdaal

 • Marjolein van der Aar

  Lees- en Mediaconsulent

  Doelgroep: po. Ik kom uit een onderwijsnest en ben opgeleid als communicatiewetenschapper. Samen met collega’s, leerkrachten en ouders wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van mediawijsheid en lezen.

  Bekijk details van Marjolein van der Aar

 • Joke ten Have

  Adviseur informatie en media (AIM)

  De BIEB is DE PLEK voor leesplezier en vinden van informatie. Het is mijn passie om iedereen van jong tot oud, te helpen, zijn/haar weg, daarin te vinden. Dus vraag gerust...

  Bekijk details van Joke ten Have

 • Connie Fransen

  Lees- en mediaconsulent

  Met verhalen kun je reizen in je hoofd. Dat willen wij delen. Het begint al met voorlezen aan een baby en gaat voor altijd door. Als lees media consulent en trainer Open Boek wil ik kinderen, leerkrachten en ouders inspireren en de rijke ervaring van een mooi verhaal meegeven. Daarnaast bieden we met ons team media empowerment voor jong en oud. ‘It takes a village to raise a child’; de bieb maakt graag deel uit van jullie village!

  Bekijk details van Connie Fransen