Belangrijke data Aalsmeer

De bibliotheek streeft er naar om zo vaak mogelijk open te zijn. Tijdens de verbouwing zullen er echter momenten zijn dat we onmogelijk open kunnen blijven. Ofwel door werkzaamheden die veel stof en geluid veroorzaken of die zelfs gevaarlijk voor bezoekers kunnen zijn. Hieronder lees je wanneer we deze momenten verwachten.

Van maandag 12 tot maandag 26 februari.

Wat betekent dit voor jou?
Zaterdag 11 februari is even de laatste kans om boeken te lenen en reserveringen op te halen. Je bent weer vanaf maandag 26 februari welkom. Had je je boeken eigenlijk moeten terugbrengen in deze periode? Je mag ze nu thuishouden tot uiterlijk 5 maart 2018.


Natuurlijk kun je met jouw bibliotheekpas terecht bij de vestigingen in Amstelveen Stadsplein, Westwijk of Uithoorn.

De activiteiten zoals het Taalhuis en het Taalcafé, gaan niet door.

Vanaf 26 februari is de bibliotheek weer open voor alle bezoekers. Maar we blijven nog wel even bezig met de verbouwing. De Oude Veiling wordt omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek: de huiskamer van Aalsmeer. Op 1 juli zijn we klaar. De Oude Veiling is dan totaal vernieuwd. Op de website van de Oude Veiling krijg je alvast een indruk en vertellen we je over de voortgang.


Feestelijke opening

De opening van de nieuwe Oude veiling staat gepland voor de zomer 2018. Over de exacte datum kan nu nog geen uitspraak gedaan worden. Hou onze berichtgeving dus in te gaten!


Meer over de verbouwing in Aalsmeer

Klik op de foto voor meer informatie over de verbouwing, eventuele sluiting en over de nieuwe Oude Veiling.