Leesmonsters

De Leesmonstersclub, voor jou en alle andere Leesmonsters!

In ieder kind schuilt een leesmonster, ja echt waar, óók in jou.
Speciaal voor alle leesmonsters –  de Lachebekken, Griezelmonsters, Kennisvreters, Actieve Monsters en Sociale Dieren  – hebben we een club: de Leesmonstersclub.
Ben jij tussen de 7 en de 12 jaar? Dan is deze club is van jou! Sluit je ook aan? Dan beleef je het hele jaar superleuke activiteiten!

Dit krijg je als je bij de Leesmonstersclub zit

 • Speciale activiteiten alleen voor jou en andere Leesmonsters!
  Zo organiseren we tijdens de Kinderboekenweek het Leesmonsterbal. En wat denk je van speciale ontmoetingen met kinderboekenschrijvers? Zo kwam in juni Thijs Goverde langs.
 • Het is jouw club!
  Bedenk samen met de andere Leesmonsters wat er allemaal in de Leesmonsterclub gaat gebeuren. Wat zou jij allemaal graag willen doen met de club? 
 • Korting op sommige jeugdactiviteiten.
  Het hele jaar door organiseert de bieb leuke en leerzame activiteiten. Ben je lid van de Leesmonstersclub dan krijg je korting op sommige van deze activiteiten. Ook maak je kans om helemaal gratis aan een activiteit mee te doen.
 • De Leesmonstersnieuwsbrief
  Ongeveer één keer in de twee maanden sturen we je de Leesmonstersnieuwsbrief met hierin de activiteiten die er aan zitten te komen, boekentips, een winactie en nog heel veel meer!      
 • Nieuwe vrienden! Hoe leuk is dat!

Hoe word je lid?

Heel eenvoudig! Druk op de knop hieronder, en dan volgt de rest vanzelf. 

Wat kost het om lid te worden?

Je kan helemaal gratis lid worden van de Leesmonstersclub!

Wel vinden we het heel fijn als je ouders/verzorgers een (kleine) bijdrage willen doen, zodat we activiteiten voor de Leesmonsters kunnen blijven organiseren. Niet alleen nu, maar ook de jaren hierna en voor alle kinderen die gaan komen. Maar dit is niet verplicht. 

Klik op de onderstaande buttons om meteen te doneren:

Welk leesmonster ben jij? Doe de quiz!

Ontdek welk type Leesmonster jij bent en krijg een lijst met boekentips die daar perfect op aansluiten!

De jeugdkalender

Het hele jaar zijn er in de Bieb Amstelland/vestiging Amstelveen
Stadshart activiteiten voor de jeugd, waar Leesmonsters soms leuke kortingen op kunnen krijgen!

Alle Leesmonsters die bij de Leesmonstersclub zitten nodigen we hiervoor uit in de Leesmonstersnieuwsbrief. Op deze pagina kun je zien wat voor activiteiten er allemaal al zijn geweest en welke er gaan komen.

Leesmonster nieuwtjes

 • Kick-off gloednieuwe Leesmonsterclub lees meer

  Gepubliceerd op: 21 juni 2022 14:29 Tijdens een speciale Leesmonstersmiddag in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein hebben kinderen tussen de 7 en 12 jaar met elkaar de nieuwe Leesmonsterclub opgestart.

 • Save the date: een exclusief Leesmonsterbal

  Tijdens dit grandioze bal op 8 oktober wordt de Leesmonstersclub officieel geopend. Iedereen die zich opgeeft als Leesmonster kan erbij zijn. Dus blok hem alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!