Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Boekenfeest in Anna

7 februari 2018

Trek in boeken, muziek, hapje, drankje, gezelligheid en een prachtige locatie? Kom dan naar het Anna Blankevoort Venstra (ABV) Boekenfeest op zondag 18 februari.

Bekijk details van Boekenfeest in Anna

• Nieuwe online cursussen

1 februari 2018

Vanaf 1 februari staat er een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online Bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit maar liefst 41 online cursussen! Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen, waarna je nog een jaar de tijd hebt om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Als bonus is er bovendien weer elke maand een nieuwe ‘cursus van de maand’ beschikbaar.

Bekijk details van Nieuwe online cursussen

• Bieb Aalsmeer twee weken dicht

25 januari 2018

De Bibliotheek in Aalsmeer is dicht van maandag 12 tot maandag 26 februari. De Oude Veiling, het gebouw waarin de Bibliotheek gevestigd is, wordt namelijk verbouwd.

Bekijk details van Bieb Aalsmeer twee weken dicht

• Vacature Raad van Toezicht

23 januari 2018

De Raad van Toezicht van de Bibliotheek Amstelland zoekt een nieuw lid.

Bekijk details van Vacature Raad van Toezicht

• Boekstart training

10 januari 2018

Tien pedagogisch medewerkers van Solidoe kregen vandaag de eerste BoekStart training van de Bibliotheek Amstelland . Hiermee is bij tien locaties van Solidoe Kinderopvang de bodem gelegd voor een hoop...

Bekijk details van Boekstart training

• Het nieuwe abonnement

3 januari 2018

Vanaf nu is het nog leuker en makkelijker om lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Het nieuwe abonnement

• Gluren bij de Buren

1 december 2017

Op 11 maart 2018 gaan we Gluren bij de Buren! Amstelveners stellen hun huiskamer ter beschikking, andere inwoners treden er op. Doe je mee?

Bekijk details van Gluren bij de Buren

• Warme chocolademelk bij Amstelveen InZicht

1 december 2017

Zaterdag 2 en 16 december trakteert Amstelveen InZicht op warme chocolademelk met slagroom. Kom je langs?

Bekijk details van Warme chocolademelk bij Amstelveen InZicht

• Aangepaste openingstijden

29 november 2017

Tijdens de feestdagen gelden er in de Amstelland Bibliotheken aangepaste openingstijden.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden

• Libris Venstra is ondernemer van het jaar!

15 november 2017

Felicitaties voor de beneden buren... Boekhandel Libris Venstra is gekozen tot Amstelveens ondernemer van het jaar.

Bekijk details van Libris Venstra is ondernemer van het jaar!