Het nieuwe abonnement

Gepubliceerd op: 3 januari 2018 11:06

Vanaf nu is het nog leuker en makkelijker om lid te zijn van de Bibliotheek.

Om beter bij de wensen van onze (potentiële) klanten aan te sluiten, namen we vorig jaar de abonnementen onder de loep. We hebben klantonderzoek gedaan en veel van andere bibliotheken en organisaties geleerd.

Het jaar trappen we af met de introductie van nieuwe abonnementen: Maandje Bieb Basis en Maandje Bieb Onbezorgd.

Maandelijks karakter

In deze snel veranderende tijd wil je misschien niet direct een jaar aan je bibliotheekabonnement vastzitten. Dat snappen we helemaal. Daarom betaal je een abonnement tegenwoordig per maand en kun je het iedere maand stopzetten.

Boetevrij

Wij horen vaak van klanten dat ze gefrustreerd raken van boetes. Soms lukt het gewoon even niet om op tijd je materiaal terug te brengen. Wij vinden het eigenlijk ook helemaal niet leuk om dan met boetes te ‘straffen’. Daarom heb je nu de mogelijkheid om het boetevrije Maandje Bieb Onbezorgd te nemen. Je betaalt iets meer per maand, maar je bent af van het gedoe. Het abonnement geeft je bovendien meer voordelen zoals een partnerpas.

Jeugd = gratis

Het is zo belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen om te lezen. Daarom verhogen we dit jaar de leeftijd waarop je gratis lid bent van de bibliotheek naar 17 jaar. Geen drempels om te lezen!

50% korting op activiteiten

We gaven altijd al korting, maar we willen leden nu nog meer belonen met 50% korting op onze activiteiten. Zo kun je die paar euro per maand snel terugverdienen!

Praktische informatie

Als je al lid bent van de Bibliotheek kun je gewoon gebruik blijven maken van je huidige abonnement. Spreekt Maandje Bieb je aan, dan kun je op ieder moment overstappen.