Geef je op voor Gluren bij de Buren

Gepubliceerd op: 1 december 2017 13:02

Op 11 maart 2018 gaan we Gluren bij de Buren! Amstelveners stellen hun huiskamer ter beschikking, andere inwoners treden er op. Vind je het leuk om je huis of je theater-, dicht- of muzikale vaardigheden te laten zien? We zoeken nog acts én huiskamers. Geef je op vóór 1 januari!

Amstelveen kan zich opmaken voor Gluren bij de Buren: het meest bruisende huiskamerfestival van Nederland dat op zondagmiddag 11 maart 2018 zal plaatsvinden in Amstelveen! Ook de Bibliotheek Stadsplein is één van de huiskamers waar je een optreden kunt beleven.

Voor én door jou!

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd voor en door jou, want om er een groot succes van te maken zijn we op zoek naar gastvrije huiskamers en acts. Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf op het vloerkleed? Alles kan, alles mag!

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd in samenwerking met P60, Platform C, Bibliotheek Amstelland, Museum Jan van der Togt, Amstelveens Poppentheater, Schouwburg Amstelveen.