Bieb Aalsmeer twee weken dicht

Gepubliceerd op: 25 januari 2018 17:41

De Bibliotheek in Aalsmeer is dicht van maandag 12 tot maandag 26 februari. De Oude Veiling, het gebouw waarin de Bibliotheek gevestigd is, wordt namelijk verbouwd.

We doen ons best om overlast tijdens de verbouwing tot een minimum te beperken. Sommige werkzaamheden zijn helaas zo ingrijpend dat het niet mogelijk is om de bibliotheek open te houden. Onze excuses daarvoor.

Wat betekent dit voor jou?

Zaterdag 10 februari is even de laatste kans om boeken te lenen en reserveringen op te halen. Je bent weer vanaf maandag 26 februari welkom. Had je je boeken eigenlijk moeten terugbrengen in deze periode? Je mag ze nu thuishouden tot uiterlijk 5 maart 2018.

Natuurlijk kun je met jouw bibliotheekpas terecht bij de vestigingen in Amstelveen Stadsplein, Westwijk of Uithoorn.

De activiteiten zoals het Taalhuis en het Taalcafé, gaan niet door.

De Nieuwe Oude Veiling

Vanaf 26 februari is de bibliotheek weer open voor alle bezoekers. Maar we blijven nog wel even bezig met de verbouwing. De Oude Veiling wordt omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek: de huiskamer van Aalsmeer. Op 1 juli zijn we klaar. De Oude Veiling is dan totaal vernieuwd. Via deze pagina blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in Aalsmeer met betrekking tot de verbouwing van de Oude Veiling.