Win een live & online theatervoorstelling

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 15:00

Een Dikkie Dik voorstelling in jouw huiskamer zoals in het theater maar dan nóg interactiever!

Hoe maak je kans?

Maak een tekening, een knutselwerk of andere creatie over die gekke Dikkie Dik en zijn taart. Jouw inzending delen wij graag op onze website, facebook en Instagram.

Vraag of papa of mama een foto willen maken van jouw creatie en of ze deze vóór 21 mei willen sturen naar h.deinema@debibliotheekamstelland.nl. 

De mooiste, grappigste of gekste inzendingen winnen een kaartje en krijgen vóór 22 mei bericht en instructies over de live & online voorstelling. Per voorstelling kunnen er maximaal 12 huishoudens meedoen. Je mag natuurlijk wel je broertjes en zusjes uitnodigen om mee te kijken!

Dikkie Dik en de taart gespeeld door Joes
Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar Ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje… Ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor zijn vriendjes? Roep, vertel en dans lekker mee met het verhaal. Joes speelt rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.


Leuk voor kindjes van 2-6 jaar

Zaterdag 23 mei

10.30-11.15 uur

Liever meedoen aan de voorstelling van Ton Meijer over Aadje piraatje?