Online inschrijven

Wat leuk dat je lid wilt worden van de Bibliotheek! Met jouw abonnement krijg je toegang tot de enorme collectie boeken, films, muziek, luisterboeken, e-books, tijdschriften. En dat niet alleen: de Bibliotheek organiseert lezingen, cursussen, workshops en (kinder)activiteiten. Als je lid bent, krijg je 50% korting op deze evenementen.

We leggen de bibliotheekpas voor je klaar

We behandelen het formulier binnen drie werkdagen. We schrijven je in en leggen de pas voor je klaar op de vestiging van jouw keuze. Je ontvangt een mail wanneer de pas klaarligt. Wil je sneller beginnen met lenen? Je kunt je dan beter niet online inschrijven, maar langskomen op één van onze vestigingen tijdens fullservice uren (openingstijden).

Inschrijven kost eenmalig €2,50 aan administratiekosten, tenzij je nog een oude pas hebt. Als je je inschrijft, verklaar je dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van de Bibliotheek Amstelland.

 

Wil je je inschrijven als jeugdlid? Kom dan langs om je in te schrijven.

Geslacht

Het abonnement van de Bibliotheek wordt maandelijks afgerekend via automatische incasso. Bij het ophalen van de pas ligt er een machtigingsformulier voor je klaar om in te vullen.

GeboortedatumVerplicht
Wil je af en toe e-mails ontvangen met informatie over de dienstverlening van de Bibliotheek?Verplicht

Je kunt de e-mails altijd stopzetten.

Heb je nog een bibliotheekpas? Dan kun je die blijven gebruiken. Je betaalt dan geen inschrijfkosten.