Vacatures

De Bibliotheek Amstelland is het platform voor kennis en cultuur in de regio Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Onze organisatie is volop in transitie, van collectie naar educatie en programmering. Wij zijn een laagdrempelige en onafhankelijke voorziening en kiezen voor delen. Het delen van onze deskundigheid met onze leden en het samenwerken met die (maatschappelijke) organisaties die kunnen bijdragen aan onze kernfuncties. Lezen, leren, informeren, kunst & cultuur en ontmoeting & debat. Spreekt dit je aan en wil jij jouw expertise delen? Wij zoeken:


Vrijwilligers

Wij zoeken voor de Selfservicemomenten hartelijke vrijwilligers mét mensenkennis die de rol van gastheer of gastvrouw met plezier willen vervullen.

Concreet

Per vestiging zullen straks minimaal twee vrijwilligers in de rol van gastheer of gastvrouw enkele uren aanwezig zijn. Een inzet van twee momenten per week lijkt ons ideaal. We houden daarbij uiteraard rekening met individuele wensen. Het gaat hier om vrijwilligerswerk, maar we stellen er graag iets tegenover.

Na kennismaking en wederzijdse overeenstemming, volgt een instructieprogramma en een bezoek aan de vestiging van uw keuze. Heeft u hiervoor Belangstelling? Stuur dan een bericht naar secretariaat@debibliotheekamstelland.nl met daarin naam, adres, telefoonnummer, voorkeursdatum en een korte motivatie.

We kijken nieuwsgierig uit naar reacties!