Verdiep je in andere landen

Eindelijk weer op reis!

Begin jouw trip met één van onze vele reisboeken. Benieuwd naar de Mercado de la Feria in Sevilla, het Griekse woord voor “dankjewel” of de meest indrukwekkende fietsroute van Nederland? Vind antwoord op al je reisvragen in de Bieb.

Boeken bomvol reisinspiratie

Duurzaam op pad

Lonely Planet 80 duurzame reizen

80 schitterende reizen door Europa die je kunt maken met de trein, de fiets, of met de kajak.

Duurzaam reizen betekent in dit reisboek van Lonely Planet dat je niet gaat vliegen, maar reist per trein, veerboot, hybride auto of fiets. In deze uitgave vindt men 80 duurzame reizen van ongeveer één of twee weken.

Tips van Katja

Katja Schuurman Katja was hier

Persoonlijke reisverhalen in verschillende samenstellingen vanaf haar jonge jaren tot nu.

Katja's eerste reisboek staat vol met persoonlijke verhalen en foto's uit haar eigen plakboeken. En met héél véél tips voor restaurants en hotels en must see's dichtbij en ver weg. Verken de wereld, ga eropuit, leef je eigen bucketlist!

Beleef Japan

Cees Nooteboom Japan

Gebundelde reisverhalen over het leven, de kunst, het landschap en de natuur in Japan door een auteur die gefascineerd is door Japan en reizen.

In Japan komen de reisverhalen van Cees Nooteboom door Japan voor het eerst samen. Met zijn vermogen om de fijnere nuances van het land te begrijpen, richt Cees Nooteboom een persoonlijk monument op voor de kunst, landschappen en inwoners.