Ontmoet de makers

In gesprek met bekende auteurs!

Hoe is het om in gesprek te gaan met je favoriete auteur? In de Bieb kom je erachter! Stel al je brandende vragen aan gerenommeerde auteurs en lokale toptalenten en kom in contact met andere enthousiastelingen tijdens deze exclusieve bijeenkomsten.

Lezen met Machteld Siegmann

Deze eenmalige leeskring op 10 april in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein is een unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met Amstelveense auteur Machteld Siegmann over haar nieuwe roman Wachter op de morgen.

Frans dineren met Jacobine van den Hoek

*Soyez les bienvenus à notre soirée française!* Wees welkom op onze Franse avond 13 april in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein! We vieren samen met lokale schrijfster Jacobine van den Hoek de verschijning van haar boek 'De roos van Napoleon' onder het genot van Franse gerechtjes.

Ontmoet Adriaan van Dis

Ontmoet de gerenommeerde schrijver Adriaan van Dis 14 april in de Thamerkerk, Amsteldijk Noord, Uithoorn en ga met hem in gesprek over zijn boek ‘De Wandelaar’.

In gesprek met Annejet van der Zijl

Ga in gesprek met bekende auteurs in het Literair Café 102! We trappen dit nieuwe concept af met Annejet van der Zijl, meester van de historische biografieën op 21 april in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein.


Boekenweek thema 'eerste liefde' leestips