Leer iets nieuws

Tijd om onze hersenen weer te prikkelen!

Iets nieuws leren altijd leuk, maar in april is het bij de Bieb nog nét even iets leuker. Filosofeer bijvoorbeeld mee in ons Socrates Café, of laat je van je creatiefste kant zien tijdens de Insta-workshop.

Workshop: schrijf een liefdesbrief

De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Weet je het nog jouw eerste liefde? Misschien in dezelfde straat of op de middelbare school? Samen schrijven we, aan de hand van inspirerende schrijfoefeningen, een liefdesbrief op mooi papier en versieren we deze. Dus ga even terug naar je tienertijd 14 april in de Meent, Orion 3, Amstelveen.

Poëziecafé: eerste liefde

Het Poëziecafé staat op 28 april in het teken van de Boekenweek! De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Schrijf jij ook een gedicht over jouw eerste liefde? Kom dan gezellig naar Bibliotheek Amstelveen Stadsplein!

Collegereeks over Ethiek

Een 4-delige online collegereeks speciaal voor 55-plussers gegeven door Stichting Oud Geleerd Jong gedaan, omdat je nooit te oud bent om te leren. Filosofiestudente Lette Alsemgeest duikt samen met jou in de wondere wereld van filosofie. De reekst vindt plaats op 7 april, 14 april, 21 april en 28 april. Aanmelden kan voor 1 april!

Vind de baan die bij je past

Bibliotheek Amstelland organiseert terugkerende activiteiten om jou helpen in de zoektocht naar je nieuwe baan. Zet een goed CV in elkaar op 13 april bij JobOn of ontmoet andere werkzoekende  28 april tijdens Walk&Talk.

Luister en leer!