Workshop: upcycling met robotsjablonen

19 november 2017, van 13:15 tot 17:15 | Stadsplein

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze workshop is geannuleerd

Susanne Engels van Pippi-Lotta illustrated Furniture versiert meubels met illustraties. Bij deze workshop leer je hoe deze techniek van meubels illustreren werkt. 

Om het proces onder de knie te krijgen ga je werken met acrylverf, vernis, (robot)sjablonen en een vintage kleuterschoolstoeltje. Al het materiaal inclusief het stoeltje zit bij de prijs inbegrepen. Het vintage kleuterschoolstoeltje mag dus direct mee naar huis en is na de cursus van 4 uur klaar om ingepakt te worden.

Er is gekozen voor robotsjablonen vanwege het thema Robotica van Nederland Leest in november. Kids love robots! Robots is een populair thema bij de aankleding van een kinderkamer.

Aan het eind van deze workshop hebben de deelnemers leren sjabloneren op hout met acrylverf. Susanne zal verschillende sjablonen, in allerlei soorten, maten en stijlen, meenemen, zodat elke deelnemer na de workshop de deur uitloopt met een uniek kunstwerkje, dat een ereplaats verdient in de kamer van een (klein)kind. Kijk op Pippa-lotta.nl voor inspiratie en informatie.

Upcycling is het proces om van iets ouds iets nieuws te maken: afgedankte materialen of voorwerpen hergebruiken op een creatieve manier. Duurzaam, milieuvriendelijk en creatief.

Iedere deelnemer ontvangt een instructiemapje waarin alle stappen worden uitgelegd. Dit mapje mag worden meegenomen naar huis. 
Maximaal 8 deelnemers. 

Inschrijving voor deze workshop is niet meer mogelijk