GEANNULEERD -Taxatiedag oude boeken door Arie Molendijk

21 oktober 2017, van 13:00 tot 16:00 | Aalsmeer

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom beste mensen, struin die zolder weer af en neem uw oudheden mee naar de Taxatiedag oude boeken. Alle oude boeken, bijbels, handschriften en prenten zijn deze dag weer van harte welkom!

Taxateur, antiquaar en veilinghouder Arie Molendijk zal van persoon tot persoon de tijd nemen om een duidelijke taxatie te geven van de door u meegebrachte materialen. Met enige regelmaat duiken er uiterst zeldzame juweeltjes op. Misschien is dat dit keer die van u?

Wegens omstandigheden is de taxatiedag oude boeken door Arie Molendijk op 21 oktober in Aalsmeer is geannuleerd.  Wij hopen binnenkort een nieuwe datum bekend te kunnen maken.

De heer Arie Molendijk, antiquaar, veilinghouder en taxateur, is gespecialiseerd in oude geschiedenis, bijbels, theologie en topografie. De taxatie gebeurt zoveel mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van de boeken is afhankelijk van de druk en de staat waarin het boek verkeert.

Indien interesse kunt u uw oude boeken ter plaatse verkopen. Voor een eventuele restauratie kan een afspraak gemaakt worden en eventuele zeldzame boeken komen bijvoorbeeld in aanmerking voor een taxatierapport voor de verzekering. Een rapport kan deze dag worden opgemaakt. Arie Molendijk heeft al bijna 1000 taxatiedagen op zijn naam staan. De taxatiedag vorig jaar in de bibliotheek was een groot succes.

U betaalt 5 euro ter plaatse, ongeacht het aantal te taxeren boeken. Reserveren is niet nodig.
Deelname en wachttijd zijn afhankelijk van de opkomst.