GEANNULEERD Oomen stroomt over

9 februari 2018, van 20:00 tot 21:30 | Stadsplein

Kosten: €5 (leden) | €10 (niet-leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Francine Oomen heeft wegens een gezondheidsprobleem voor deze lezing moeten afzeggen. De lezing is verplaatst naar vrijdag 8 juni 2018.

Kinderboekenschrijfster Francine Oomen, bekend van haar ‘Hoe overleef ik’-reeks voor jongeren, komt vertellen over de ontwrichtende invloed die de overgang op haar leven had. In het journaille ‘Oomen stroomt over’ bracht ze haar ervaringen uit die periode met humor samen in woord en grappige tekeningen. Nu in haar postmenopauzale periode wil zij met haar opmerkelijke verhaal bewustzijn creëren bij andere vrouwen (en mannen) rondom de overgang en het uit de taboesfeer halen. 

Op deze avond is ook Eveline Bakker aanwezig. Zij zet zich met haar stichting vuurvrouw.nu eveneens in voor vrouwen in de overgang. Eveline Bakker zal in gesprek gaan met Francine Oomen en samen met haar vragen uit het publiek beantwoorden. Heeft u een vraag maar wilt u die liever anoniem stellen? Dat kan! Mail hiervoor naar info@vuurvrouw.nu o.v.v. Oomen stroomt over.  Eveline Bakker zal dan uw vraag meenemen in het gesprek na de presentatie van Francine Oomen.

Nieuwe datum

Vanwege een gezondheidsprobleem bij Francine Oomenm gaat de lezing 'Oomen stroomt over' op vrijdag 9 februari in de Bibliotheek Stadsplein helaas niet door. De lezing is verplaatst naar vrijdag 8 juni 2018. Reeds aangeschafte kaartjes blijven voor die datum geldig.