Kenniskamer: Get Up! – kies je eigen weg

28 januari 2018, van 13:30 tot 15:00 | Stadsplein

Kosten: €7,50 | €15

Over zingeving, geluk en veranderen door Eveline Praal van Getupmagazine.nl

Jarenlang had Eveline onverklaarbare pijn. Artsen en fysiotherapeuten wezen op stress. Maar stress? Nee, dat kon het niet zijn. Of toch wel? Dat was het begin van haar ontdekkingsreis door de wereld van zelfhulp. In deze lezing deelt ze haar verhaal, plus de hoogtepunten. Want de zelfhulpwereld is oneindig groot en soms wat zweverig. Wat werkt er nou ècht? 

Eveline Praal is bedenker en oprichter van Get Up Magazine. Ze hoopt met haar verhalen en interviews mensen te inspireren om hun eigen weg te bewandelen.

In de Kenniskamer is er ruimte voor workshops en lezingen in kleinere kring. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.  

Opnieuw beginnen - thema Maand van de Spiritualiteit 2018

De Maand van de Spiritualiteit 2018 staat in het teken van de kunst van het opnieuw beginnen. Hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Sommigen gunnen zichzelf ieder jaar in januari een leeg blad, maar lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Zonde, want wie een nieuwe start maakt vergeeft zichzelf voor zijn gemaakte fouten en creëert daarmee nieuwe kansen. Opnieuw beginnen vergt moed, maar kan voor iedereen nuttig zijn.

www.maandvandespiritualiteit.nl