GEANNULEERD Kenniscafé: check je houdbaarheid

25 februari 2018, van 11:30 tot 12:30 | Stadsplein Amstelveen

Kosten: €5 (leden) | €10 (niet-leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De nieuwste medische inzichten kunnen ons helpen gezonder en ook langer te leven. Journalist Hanny Roskamp schreef 'check je houdbaarheid' en komt er over vertellen.

Het is bekend dat je met een verstandig leefpatroon veel ouderdomsklachten kunt voorkomen. Maar wat is een verstandig leefpatroon? De hoeveelheid kennis over het positief beïnvloedden van gezondheid groeit de laatste jaren explosief. Het verdubbelt zich om de 2 jaar! Maar die kennis heeft gemiddeld 15 jaar nodig om door te dringen tot het grote publiek.

Hanny Roskamp stelt zich ten doel dit te versnellen. Zij dook met journalist Pim Christiaans in vele wetenschappelijke archieven en interviewde tientallen topwetenschappers opzoek naar onderzoeken waarvan we weten dat ze goed zijn, maar die nog niet worden toegepast. Samen schreven zij ‘Check je houdbaarheid’. Hierin behandelen ze 31 onderdelen van de gezondheid, van bloeddruk tot hormonen en van genen tot geheugen. Per onderdeel komen de beste (zelf)testen en de laatste antiaging-adviezen aan bod.

Hanny Roskamp is freelance journalist met een achtergrond als chemicus voor Nederlandse tijdschriften als Santé, Happinez, Plus Magazine en Fit met Voeding.

Sta jij open voor de nieuwste inzichten op het gebied van gezonde voeding en anti-aging? 

 

Deze activiteit is geannuleerd

 

 

Bekijk ook deze activiteiten