Wedstrijd geschiedenis Amstelveen

Gepubliceerd op: 23 maart 2022 10:51

Maak een gedicht, kort verhaal, foto, tekening of andere creatieve verbeelding over de geschiedenis van Amstelveen en doe mee aan onze wedstrijd!

Wie weet schrijf jij wel een geweldig verhaal over een historisch Amstelveens pand, of weet je ons te boeien met een verbeelding van je eigen geschiedenis in Amstelveen. Ga terug in de tijd en zet je creatieve hersencellen aan het werk! De acht beste gedichten/korte verhalen en de acht beste foto’s/tekening worden uitgekozen door een kundige jury en worden geëxposeerd in de Bibliotheek Stadsplein op vrijdag 2 mei.

Doe mee!
Stuur uiterlijk 18 april 2022 jouw gedicht/korte verhaal of foto/tekening (maximaal A2 en verticaal afgebeeld) naar m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl

Fotocredit: Nel Goudriaan