Storytelling festival is looking for readers - Voorlezers gezocht

Gepubliceerd op: 3 januari 2019 13:59

Join the festival and tell stories in your own language!

January 21st.: Latest news: thank you all very much for signing up for this event. We have reached the max quantity of people for reading. Thanks again and see you on Sunday!

Do you like to read stories in your native language to children aged 2-5? Then we invite you to come over and read together at the International Reading Festival on Sunday 27 January!

You can sign up for 1 or more reading sessions between 12:30 and 15:30 in which you read a story of your own choice. At 16.00 it’s possible to join the #readharrytogether session. We read the same book together, of course in our own language.

There is plenty to do during the day in the library. There are the storytelling sessions in different languages such as: Spanish, Indian, Dutch, Chinese and hopefully more. There is children's theater, a storytelling show and a playground for the kids.

Storytelling is not only fun but also very important for the language development.
Celebrate reading together!

Are you interested or do you have questions? Send an e-mail with your name, your story and the language that you speak to: a.furnee@debibliotheekamstelland.nl or call 020-6414126 and ask for Anton Furnée

Doe mee en lees voor in je eigen taal!

Vind jij het leuk om in jouw moedertaal verhalen te vertellen aan kinderen van 2-5 jaar? Dan nodigen we jou uit om te komen voorlezen tijdens het Internationaal Voorleesfestival op zondag 27 januari!

Je kunt je aanmelden voor één of meer voorleesrondes tussen 12:30 en 15:30 waarin je een boek naar eigen keuze voorleest. Om 16.00 uur is het mogelijk om aan te sluiten bij de #readharrytogether ronde. Hierin lezen we gezamenlijk hetzelfde boek, natuurlijk wel in de eigen taal, namelijk het prentenboek van 2019 Een huis voor Harry. Het is natuurlijk helemaal leuk als je ook wat publiek kunt meenemen naar de bieb.

Er is die dag van alles te beleven. Er wordt de hele dag voorgelezen in verschillende talen zoals: Spaans, Indiaas, Nederlands en Chinees. Er is kindertheater, een leuke voorleesvoorstelling en een echte prentenboekenspeeltuin. Uiteraard geven we die dag ook veel tips en inspiratie om thuis verder te lezen.
Voorlezen is een feest en bovendien hartstikke goed voor de taalontwikkeling.

Celebrate reading together!

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens én de taal waarin je wilt voorlezen naar: Anton Furnée a.furnee@debibliotheekamstelland.nl of bel 020-6414126 en vraag naar Anton.

More information about the festival program: