Lekker blijven (voor)lezen?

Gepubliceerd op: 19 januari 2021 15:59

We maken het je makkelijk: je hoeft niet meer via de website boeken te reserveren. Speciaal voor jouw peuter of kleuter hebben we boekenpakketten samengesteld.

Vergeet je pasje niet!

Speciaal voor peuters en kleuters liggen er verrassingspakketjes klaar in de Bibliotheek. In elk pakket zitten vijf boeken uit de collectie. Leuke, mooie of misschien wel spannende verhalen. En er zit ook een klein cadeautje bij.

Je kunt het boekenpakket lenen met je bibliotheekpas in iedere vestiging van de Bibliotheek Amstelland tijdens openingsuren. Je hoeft niet te reserveren.

Deze pakketten liggen klaar om geleend te worden:

• Prentenboeken voor peuters (AP-sticker)
  • Prentenboeken voor kleuters (AK-sticker)
  • Boeken voor de beginnende lezers (groep 3) op AVI-S niveau.
  • Boeken voor groep 3 op AVI-M3 niveau.
  • Boeken voor groep 3 op AVI-E3 niveau.

Nog geen lid?

Om een pakket te lenen, heb je een lidmaatschap nodig van de Bibliotheek. Dat is tot 18 jaar helemaal gratis! Je kunt je vooraf online inschrijven of even langs lopen bij de balie in de Bibliotheek.

Heb je een vraag? Bel ons voor advies!

Begint jouw kind net met lezen of ben je op zoek naar geschikte boekjes voor een bepaalde leeftijd? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan met vragen zit. Wij willen je daar goed bij helpen!

Onze bibliotheekmedewerkers zitten klaar om je telefonisch te voorzien van leestips en adviezen. We staan je graag te woord!

• Amstelveen Stadsplein: 020-6414126
  • Amstelveen Westwijk: 020-6475960