Verdere versoepelingen

Gepubliceerd op: 26 januari 2022 14:54

Ruimere openingstijden en meer activiteiten mogelijk.

De versoepelingen van 26 januari 2022 betekenen ook goed nieuws voor de Bibliotheek!

Normale openingstijden

In Bibliotheek Amstelveen Stadsplein hanteren we weer onze reguliere openingstijden. Vanaf donderdag 3 februari zijn we ook weer open op koopavond, tot 21 uur.

In Bibliotheek Aalsmeer worden de openingstijden van Open+ verruimd tot 22.00 uur. Dit gaat in vanaf 27 januari. In Bibliotheek Uithoorn en Westwijk waren we al geopend volgens de normale tijden.

Meer activiteiten mogelijk

De meeste activiteiten kunnen weer doorgaan! De zitplaatsen worden zo ingedeeld dat bezoekers op veilige afstand van elkaar zitten. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig, tenzij anders aangegeven. Bekijk de agenda voor de aankomende activiteiten. Onze tips:

Ook het voorlezen gaan we op veilige manier organiseren.

Werken en studeren

In de meeste vestigingen kun je rustig werken of studeren. Alleen in Uithoorn is te weinig ruimte. Gelukkig mag je mondkapje weer af als je zit!