Oproep en vooraankondiging

Gepubliceerd op: 23 april 2018 17:33

Auteur van bestseller 'Gouden jaren' komt in oktober vertellen over haar nieuwe boek. Voor 'Het goede leven' zoekt zij nog mooie foto's.

Annegreet van Bergen is van opleiding econoom en van beroep journalist. Ze laat met scherpe observaties, herkenbare anekdotes en mooie foto’s zien hoe compleet anders ons leven er een halve eeuw geleden uitzag. Centraal thema in haar lezingen: wie met de ogen van iemand uit de jaren vijftig kijkt naar wat wij nu gewoon vinden, valt van de ene verbazing in de andere over de grote rijkdom die in kort tijd zo gewoon is geworden.

In Het goede leven (verwacht: augustus 2018) pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller Gouden jaren. Ze laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de grote naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd. Op 18 oktober kun je haar ontmoeten in Bibliotheek Stadsplein, waar ze komt vertellen over Het goede leven

Heb jij mooie sfeerfoto's uit het leven van toen? En wil jij met die foto's in het boek Het goede leven

Uitgeverij Contact zoekt mooie foto's uit de jaren 1950 -1975 om op te nemen in de uitgave. Doet je mee? Duik in de dozen en albums op zolder en ga op zoek naar foto's die een uniek beeld geven van het leven van toen. Deel ze met Annegreet en wie weet zie je jouw juweeltjes terug in het haar boek. 

Stuur scans van de foto's vóór 1 mei 2018 naar uitgeverij Contact. Vraag naar de voorwaarden via info@atlascontact.nl. 

Vooraankondiging lezing
De kaartverkoop voor deze lezing is gestart.