Trainee Raad van Toezicht gezocht

Gepubliceerd op: 16 december 2020 13:23

Ben jij geïnteresseerd in het groeien naar een rol als toezichthouder in de toekomst, dan is dit je kans om praktijkervaring op te doen!

Voor een betere, gelijkere en rechtvaardigere samenleving is goede informatie- en kennisdeling toegankelijk voor iedereen van doorslaggevend belang. Geletterdheid en digitale vaardigheden zijn hierbij de basis. De Bibliotheek vervult hierin tegenwoordig een belangrijke maatschappelijke sleutelrol. De Bibliotheek is allang niet alleen maar een huis van boeken, maar een huis van (digitale) informatie en verbinding van jong en oud.

In het kader van de digitale transformatie van de rol van de Bibliotheek is de Raad van Toezicht op zoek naar een

TRAINEE RAAD VAN TOEZICHT DIGITALE TRANSFORMATIE

Voor de bezetting van de Raad van Toezicht streven we naar diversiteit met betrekking tot leeftijd, gender en achtergrond. Verder is het van belang verschillende vakgebieden te vertegenwoordigen zoals: Human Resources, Management, Communicatie, Financi├źn, Rechten, Politiek en Cultuur. Hieraan voegen we het werkgebied Digitalisering toe met dit traineeship.

We zoeken iemand met hart voor de publieke rol van de Bibliotheek als huis van informatie en iemand met kennis van digitalisering. Je bent maatschappelijk actief en woonachtig in of nabij het werkgebied van de Bibliotheek Amstelland (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer). Kandidaten met een niet-Nederlandse achtergrond en kandidaten jonger dan 35 jaar worden nadrukkelijk gestimuleerd om te solliciteren.

Mocht je nadere informatie willen, geef dit dan aan in je reactie en dan nemen we contact met je op.

Sollicitaties, met motivatie en CV kun je tot en met 4 januari 2021 richten aan:

Raad van Toezicht St. Amstelland Bibliotheken
p/a Postbus 2173