Tijdelijke sluiting

Gepubliceerd op: 4 november 2020 14:18

Van donderdag 5 november t/m woensdag 18 november is de Bibliotheek gesloten.

Het sluiten van de bibliotheken is één van de overheidsmaatregelen die op 3 november werden aangekondigd om het coronavirus terug te dringen. Het spijt ons dat we deze maatregelen moeten nemen en we hopen dat de situatie zich snel verbetert.

Activiteiten

De geplande activiteiten in deze periode gaan niet door. Het betreft o.a. de Maakplaats-workshops, het voorlezen, de Dementheek, het Taalhuis en het Infopunt. De activiteiten 'De plantage van onze voorouders' en het voorleestheater 'De Leftenant van Inishmore' worden doorgeschoven naar een latere datum. Hierover ontvang je bericht.

Materialen thuis?

Heb je nog materialen thuis die je binnenkort zou moeten inleveren? Geen probleem. We verlengen de uitleentermijn met een periode van vier weken. Zo krijg je geen boete en heb je meer tijd om naar de Bibliotheek te komen als we weer open zijn.

Reserveren

Terwijl we dicht zijn is het wel mogelijk om boeken te reserveren. Wij doen ons best om ze voor je klaar te zetten, zodat je ze kan komen lenen wanneer we weer open zijn.

De Online Bibliotheek: lezen én beleven

Voor luisterboeken en e-books kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Online Bibliotheek.

Daarnaast organiseren we iedere donderdag een digitale schrijversontmoeting, samen met andere Bibliotheken. Op 5 november trappen we af met Raoul de Jong.