Tarieven 2020

Gepubliceerd op: 2 december 2019 14:40

De nieuwe tarieven voor het jaar 2020 zijn vastgesteld. Voor de abonnementen Basis en Onbezorgd betekent dit een kleine aanpassing naar boven.

Per 1 januari 2020

De Bibliotheek heeft te maken met oplopende kosten. Daarom volgen we het inflatiepercentage en verhogen we de abonnementsprijs met zo'n 2,5%. Dit betekent bijvoorbeeld dat de prijs van een Maandje Bieb Basis met 10 cent omhoog gaat. De folders met de nieuwe tarieven liggen deze week in alle Amstelland bibliotheken.

Heb je ander soort abonnement (bijvoorbeeld omdat je al voor 2018 lid geworden bent) dan bovengenoemde twee en ben je benieuwd wat daar de prijzen van zijn in 2020? Kijk dan even hier.

Hartelijk dank dat je lid bent en daarmee ook het bibliotheekwerk ondersteunt. We wensen je  in het nieuwe jaar veel leesplezier met jouw bibliotheekabonnement!