Klaar voor een stevige Taalwandeling / Language walk?

Gepubliceerd op: 2 mei 2019 16:31

Oefen de Nederlandse taal terwijl je lekker in beweging bent.

--------------------------------

Do you want to practise the dutch language while meeting new people and work on your fitness? Come and join one of our language walks this spring. Choose the theme you prefer or come and join us for more than one walk. Look at the program below to find out where we meet on which date. Particpation is free of costs and you can bring a friend if you'd like to.

--------------------------------

Wil jij de Nederlandse taal oefenen en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? Trek dan je stoute schoenen aan voor een paar stevige taalwandelingen door Amstelveen. De taalwandelingen worden georganiseerd door Het Taalhuis in samenwerking met AmstelveenSport en de Bibliotheek Amstelland. Er gaan een medewerker van de Bibliotheek en een sportinstructeur mee om de wandelingen te begeleiden.

In totaal worden er 5 taalwandelingen georganiseerd met elke keer een ander thema. Kies dus uit welk thema jij het leukste vindt om de taal mee te oefenen. Bij alle vijf de wandelingen aansluiten kan natuurlijk ook.

Deelname is gratis
en iedereen is welkom. Neem dus gerust je kind, tante of favoriete buurvrouw mee!

We lopen steeds een rondje van 1,5 kilometer en na afloop praten we nog even na met koffie of thee en fruit. Hieronder het volledige programma. We verzamelen steeds op een andere plek. Kijk dus even goed waar je moet zijn en dan zien we je tijdens de wandelingen. Wij hebben er zin in!

Neem voor vragen contact op met Anton Furnée: A.Furnee@debibliotheekamstelland.nl

Programma Taalwandelingen 2019

Taalwandeling thema: Kunst / Art
Donderdag 16 mei | 13.00 - 14.30 uur | Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102 (verzamelen bij de balie in de Bibliotheek)