Goed nieuws: studeren zonder reserveren

Gepubliceerd op: 23 september 2021 12:15

De coronaregels voor de bibliotheekbranche worden zaterdag 25 september flink versoepeld.

We volgen hierbij de aangekondigde maatregelen van de Rijksoverheid. Voor jou als bezoeker van de Bibliotheek Amstelland betekent het vooral goed nieuws!

Dit gaat er veranderen:

• Het reserveren van een werk- of studieplek is niet meer nodig.
  • Het maximum aantal bezoekers is opgeheven.
  • Het programma wordt verder uitgebreid. Zo starten we vanaf 29 september weer met voorlezen in Amstelveen en Uithoorn.
  • Voor verreweg de meeste activiteiten is geen coronatoegangsbewijs nodig. Dit is alleen het geval bij grote evenementen. We vermelden dit dan in de agenda.

Het blijft natuurlijk belangrijk om voorzichtig te blijven. Volg dus de basisregels en kom niet naar de Bibliotheek met coronagerelateerde klachten.

Verruimde openingstijden

Ken je onze nieuwe openingstijden al? Deze verruiming geeft je meer mogelijkheden om naar de Bibliotheek te komen. Onze vrijwilligers verwelkomen je weer tijdens de selfservice-uren.