Schrijvers live in actie

Gepubliceerd op: 15 mei 2020 21:28

Cadeautje van de Bieb: iedere dag een voordracht van een bekende schrijver en online lezingen met live gesprek.

Een dag lang hard gewerkt? Thuis gebleven om besmetting te voorkomen? Misschien heb je even helemaal genoeg van de coronacrisis. Daarom bieden we je een cadeautje aan, zodat je dagelijks heerlijk kan ontspannen met een verhaal.

Bekende Nederlandse schrijvers, zoals Alex Boogers, Doortje Smithuijsen en Jan Brokken lezen voor uit eigen werk. Dat doen ze speciaal voor jou als bibliotheekbezoeker.

De komende drie weken staat iedere werkdag vanaf 10.00 uur een verhaal voor je klaar op onze website. Wil je de sessies direct in je inbox, laat dan je e-mailadres achter.

Complete lezing met gesprek

Heb je de smaak van het live schrijvers zien vanuit huis wel te pakken? Meld je dan aan voor online schrijversbezoeken vanuit Bibliotheken in Nederland. Lokale interviewers gaan in gesprek met bekende schrijvers.

Donderdag 21 mei | Alex Boogers bij Bibliotheek Boekenberg | inschrijven
Donderdag 28 mei | Paulien Cornelisse bij Bibliotheek Rotterdam | inschrijven
Donderdag 4 juni | Splinter Chabot bij Bibliotheek Gouda | inschrijven
Donderdag 11 juni | Marijke Schermer bij Bibliotheek Bollenstreek | inschrijven