Online gratis cursussen

Gepubliceerd op: 4 februari 2021 10:08

Word jij ook zo blij van iets nieuws leren? Als lid van de Bibliotheek kan je nu ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op momenten die jou uitkomen.

Met cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken leer jij je persoonlijk nog beter te ontwikkelen. Gratis en op elk moment!

Aan jou de keuze! Ga je voor een cursus op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht of taal en commerciële vaardigheden? Je volgt ze via de website van de Bibliotheek op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz.

We bieden je deze cursussen aan omdat het stimuleren van ‘een leven lang ontwikkelen’ voor volwassenen een belangrijke maatschappelijk taak is van de Bibliotheek. Het is een pilot van een jaar waarin we onderzoeken hoe het aanbod van online cursussen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van bibliotheekleden. Veel leerplezier!