Betere service vanaf 1 september

Gepubliceerd op: 2 augustus 2018 15:18

Vanaf 1 september voeren we een aantal verbeteringen door rondom de openingstijden en de selfservice.

Dit gaat er veranderen

• Op zondag een uur eerder open in Bibliotheek Stadsplein: van 12.00 tot 18.00 uur.
  • Op zaterdag geen selfservice meer in alle vestigingen. Er zijn de hele dag vrijwilligers en medewerkers aanwezig.
  • Op vrijdag geen selfservice in Bibliotheek Stadsplein. Er zijn de hele dag vrijwilligers en medewerkers aanwezig.
  • Doordeweeks selfservice tot 13.00 uur i.p.v. 14.00 uur in Bibliotheek Aalsmeer, Uithoorn en Westwijk.

Verbeterde apparatuur

Binnenkort wordt er nieuwe uitleenapparatuur in de Bibliotheken geplaatst. Zelfstandig lenen en terugbrengen van materialen gaat soepeler met deze apparatuur. Je hebt daarvoor wel een pas nodig met een ingebouwde chip. Heb je nog geen pas met chip, dan krijg je die eind augustus thuisgestuurd.

Blijven werken aan verbeteringen

“Ook als er geen medewerker aanwezig is, kun je gemakkelijk van de Bibliotheek gebruik maken. Goede apparatuur is een voorwaarde, net als iemand die je vriendelijk welkom heet", aldus Lizet van Zegveld, manager Publieke Dienstverlening. "De invoering van selfservice-uren geeft ons de ruimte om de Bibliotheek verder te ontwikkelen. We zijn bijvoorbeeld sinds vorig jaar veel vaker open. En we werken aan de dienstverlening voor het onderwijs en het activiteitenprogramma."

"Voor de klant was selfservice best even wennen. We krijgen veel feedback en daar luisteren we graag naar. We blijven scherp op verbeteringen. Gelukkig zijn er nu weer mogelijkheden gevonden om ons serviceniveau uit te breiden."

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons gerust weten!