Nieuw: de Afhaalbibliotheek

Gepubliceerd op: 29 april 2020 08:00

Vanaf 1 mei kun je boeken afhalen bij drie vestigingen van de Bibliotheek Amstelland. Hoe de Afhaalbibliotheek werkt, dat leggen we hier uit.

We beginnen de Afhaalbibliotheek in de vestigingen Aalsmeer, Amstelveen Westwijk en Uithoorn.

Je vraagt een boekenpakket aan via het aanmeldformulier op de website of je belt ons even. We stellen een pakket met vijf boeken voor je samen op basis van jouw genrevoorkeur(en). Je krijgt een mailtje wanneer het pakket voor je klaarligt. Daarna kun je weer lekker lezen!

Spelregels

• Je bent eens per maand welkom om een boekenpakket aan te vragen.
  • De boekenpakketten worden samengesteld op genre. Je kunt geen titels kiezen.
  • Je mag de boeken 6 weken houden of langer, als we dan nog dicht zijn.
  • Kom alleen naar de Bibliotheek.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of andere gezondheidsklachten hebt.
  • Je mag ook pakketten voor anderen ophalen.

We vragen je om onze aanwijzingen in de Bibliotheek goed op te volgen, zodat we klanten veilig en snel van boeken kunnen voorzien. Alvast veel plezier met je nieuwe leesmateriaal!

Openingstijden Afhaalbibliotheek

De afhaalservice in Bibliotheek Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn kun je op onderstaande tijden bezoeken. Kom alleen naar de Bibliotheek als je een afhaalbericht hebt gekregen.

Dinsdag t/m vrijdag: 14.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag: 10.00 tot 13.00 uur.
Op 5 mei zijn we gesloten.