Lezing Pfeijffer afgelast

Gepubliceerd op: 7 maart 2020 09:18

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus heeft Ilja Leonard Pfeijffer helaas zijn boekenweektournee afgelast.

Ilja woont in Genua, voelt zich gezond, maar vindt het onverantwoord zijn lezers bloot te stellen aan een mogelijke besmetting met het virus.

Verklaring van Ilja Leonard Pfeijffer

“Mijn lezers zijn mij dierbaar. Dat is de reden waarom ik erg had uitgekeken naar de geplande ontmoetingen en waarom ik mijn besluit persoonlijk als een teleurstelling ervaar. En ik wil mijn dierbare lezers geruststellen door hen ervan te verzekeren dat ik mij vooralsnog uitstekend voel. Maar ik zou het mijzelf nooit vergeven als ik de gezondheid van mijn lezers ongewild en ongemerkt door roekeloos enthousiasme in gevaar zou brengen.”

Verplaatsen naar later dit jaar

De auteur is bereid om later dit jaar een datum te plannen, om alsnog zijn lezing te komen geven in onze bibliotheek. Zodra er een nieuwe datum bekend is, dan maken we dit bekend via onze kanalen. 

Kaartje gekocht?

Heb je een kaart gekocht voor de lezing, dan storten we het bedrag van de aangeschafte toegangskaart(en) retour. Mochten wij geen rekeningnummer van je hebben, dan nemen wij contact op via e-mail of telefonisch om de terugbetaling te regelen. Heb je een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op.

Onze excuses voor het ongemak. Graag tot ziens op een ander moment!