Joris' Kerstboom in Aalsmeer

Gepubliceerd op: 9 december 2019 13:42

Wie verdient er volgens jou wat extra aandacht dit jaar?

Voor het tiende jaar op rij laat Joris Linssen door het hele land kerstbomen neerzetten voor het plaatsen van persoonlijke kerstwensen.

Wie heeft er dit jaar iets speciaals gedaan? Op wie ben je verliefd geworden? Of wie staat er altijd voor je klaar? Kom naar Bibliotheek Aalsmeer en hang jouw persoonlijke boodschap met een mooie foto in onze Joris' Kerstboom!

De kerstboom staat al te stralen en vult zich langzaam met bijzondere verhalen en leuke kerstwensen. Op zaterdag 14 december is er een speciale kersteditie van 'Food in de veiling' in Bibliotheek Aalsmeer. Naast het struinen over de markt en het proeven van hapjes uit verschillende culturen is dit natuurlijk een mooie gelegenheid om de Joris' Kerstboom te bezoeken. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met jouw kerstwens.

Heb je op 14 december al andere plannen? De boom is ook op elke andere dag toegankelijk. Meer informatie en een video over de Joris Kerstboom vind je op de website van de KRO NCRV.