Bibliotheken gesloten

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 09:37

Alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland zijn vanaf vrijdag 13 maart gesloten. Ook activiteiten gaan niet door.

Op 12 maart zijn er nieuwe maatregelen genomen door de rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er is onder andere besloten om grote evenementen te annuleren en dat heeft ook gevolgen voor publieke locaties zoals de bibliotheek.

We hebben er daarom voor gekozen om van vrijdag 13 maart tot nader bericht onze bibliotheken in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn voor publiek te sluiten. Ook alle activiteiten worden geannuleerd.

Het spijt ons zeer dat we deze maatregelen moeten nemen. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid.

We kijken er naar uit om u binnenkort weer te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,

De Bibliotheek Amstelland