Bibliotheken blijven open

Gepubliceerd op: 18 december 2021 20:47

In de persconferentie werd bekend gemaakt dat Nederland vanaf zondag 19 december 2021 in lockdown gaat. Bibliotheken blijven gelukkig open.

Zo ziet onze dienstverlening er de komende tijd uit:

• Op dit moment behouden we de huidige openingstijden.
  • Je kunt gewoon zelf boeken uitzoeken, lenen en terugbrengen.
  • Lezen of studeren in de Bibliotheek kan ook. In Bibliotheek Stadsplein, Westwijk en Aalsmeer is een beperkt aantal zitplekken beschikbaar. In Uithoorn zijn geen zitplekken in gebruik vanwege de krappe ruimte.
  • De printer is buiten gebruik. We kunnen het gebruik van de printer niet op veilige afstand ondersteunen.
  • De activiteiten zijn geannuleerd. Had je een kaartje gekocht, dan krijg je je geld terug. Je ontvangt hierover een e-mail.

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig.

Hulp bij boosterafspraak

Wil je een afspraak maken voor een vaccinatie? Op uitlegprikafspraak.nl staat een handige demo waarin dit stap-voor-stap wordt uitgelegd. Of kom tijdens full service uren naar de Bibliotheek voor persoonlijke hulp.

Openingstijden en service

Onze bezetting is op dit moment niet optimaal. Het kan zijn dat je minder snel geholpen wordt, dan je gewend bent. We doen ons best om de huidige openingstijden in stand te houden en klanten zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor je begrip en graag tot ziens in de Bibliotheek.