Bibliotheek weer open, binnenkort ook werkplekken

Gepubliceerd op: 18 november 2020 13:02

Goed nieuws! Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland weer geopend.

Afgelopen dinsdag werd bekend (Rijksoverheid) dat bibliotheken weer open mogen. We kijken er naar uit om je weer te begroeten!

Aangepaste dienstverlening

Dit is er weer mogelijk in de Bibliotheek:

• Lenen en terugbrengen van materialen tijdens openingstijden. Er zijn wekelijks speciale openingstijden voor ouderen of kwetsbare groepen.
  • Activiteiten bezoeken voor jeugd en volwassenen (max. 30 bezoekers). Bekijk de agenda voor het programma.
  • Werken en studeren, vanaf donderdag 26 november in Stadsplein, Westwijk en Aalsmeer. Hiervoor is een reservering verplicht. Reserveren kan hier.
  • Krant of tijdschrift lezen, vanaf donderdag 26 november. Ook hiervoor dien je een werkplek te reserveren.

Printen en kopiƫren blijft voorlopig niet mogelijk, net als het gebruik van koffie en thee. De toiletten zijn wel geopend.

Veilig gebruik van de Bibliotheek

Voor een veilig en plezierig bezoek aan de Bibliotheek, vragen we iedereen om zich goed aan de voorschriften te houden. Houd altijd 1,5 meter afstand, ook als je in de bibliotheek komt om te werken. Draag een mondkapje en blijf thuis bij klachten van jou of je huisgenoot.

Er geldt een maximum aantal bezoekers. Dat organiseren we met winkelmandjes of met een beveiliger bij de ingang. Als het druk is, kan het dus zijn dat je even moet wachten.

Bedankt voor je begrip en graag tot ziens!