Beperkte afhaalservice

Gepubliceerd op: 9 november 2020 14:50

Het is tot en met 18 november mogelijk om op bepaalde momenten reserveringen af te halen.

Vorige week mailden we je met de mededeling dat de Bibliotheek tot en met 18 november dicht moest. Veel mensen kwamen voor die tijd nog langs om boeken te halen. Na extra debat volgde donderdag het bericht dat de Bibliotheek toch beperkt open mag, als afhaallocatie. Afgelopen weekend heeft ook de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland hier ruimte voor gegeven.

Hopelijk kan je nog even vooruit met de materialen die je thuis hebt, maar wil je toch graag een boek afhalen, dan is dat mogelijk op bepaalde dagen en tijden. Je kunt alleen gereserveerde materialen afhalen.

De Bibliotheek is geopend voor het afhalen van reserveringen op dinsdag en donderdag, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Via de catalogus op onze website kun je materialen reserveren. Je krijgt via de mail bericht als we het voor je klaar hebben gezet. Dat kan enkele dagen duren, afhankelijk van waar materialen vandaan moeten komen en van de drukte. Kijk in de reserveringenkast voor jouw titel(s) en leen ze zelf uit bij de uitleenbalie. Vergeet niet je pasje mee te nemen.

De Bibliotheek blijft vooralsnog gesloten voor andere diensten.

Zoals altijd, dank voor je begrip en graag tot ziens!