Aangepaste openingstijden

Gepubliceerd op: 29 november 2021 11:21

Vanwege de coronamaatregelen gaan Bibliotheek Stadsplein en Aalsmeer dagelijks eerder dicht en zijn er minder werkplekken.

Je kunt de Bibliotheek blijven bezoeken zonder coronatoegangsbewijs.

Stadsplein vroeger dicht, andere vestigingen tot 18.00 uur

Niet-essentiele winkels moeten om 17.00 uur hun deuren sluiten. Bibliotheek Stadsplein zit boven boekhandel Libris Venstra en gaat daarom ook om 17.00 uur dicht. De Bibliotheek in Amstelveen Westwijk en Uithoorn behouden hun openingstijden tot 18.00 uur. In Aalsmeer kun je met Open+ naar de Bibliotheek als er geen medewerkers zijn. Open+ is niet geopend tot 23.00 uur, maar tot 20.00 uur.

Afstand en werkplekken

Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, ook in de Bibliotheek. Daarom zijn er momenteel minder werkplekken en is samen studeren in de Bibliotheek niet mogelijk. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Deze mag af als je zit.

Bibliotheek blijft geopend

We gaan weer een nieuwe periode in met strengere maatregelen. Gelukkig blijft de Bibliotheek ruim geopend en kunnen de meeste activiteiten in aangepaste vorm  doorgaan. Bedankt voor je medewerking en je begrip!