Coronamaatregelen (14 januari)

Gepubliceerd op: 17 januari 2022 12:30

Dit zijn de consequenties van de coronamaatregelen van 14 januari voor onze dienstverlening.

Een overzicht van de coronamaatregelen van de Rijkoverheid vind je hier.

We zijn blij dat we jou als bezoeker mogen ontvangen en dat er weer steeds meer mogelijk is. Wel zijn er nog een aantal beperkingen, waar we graag aandacht voor vragen:

• Het dragen van een mondkapje is verplicht, ook als je zit.
  • Sommige activiteiten die in de aankomende 2 weken gepland staan, zijn geannuleerd.
  • Sommige activiteiten kunnen wél doorgaan, zoals de Maakplaats-workshops en spreekuren, zoals Taalhuis (op afspraak) en de Dementheek. Kijk in de agenda voor een actueel overzicht.
  • We organiseren ook online activiteiten, zoals de workshop Kamerplantpoëzie en de webinar Interactief Voorlezen.
  • De lessen in de Bibliotheek voor het onderwijs kunnen weer doorgaan.

Je bent welkom om boeken uit te zoeken, te lenen en terug te brengen. Lezen of studeren kan in Bibliotheek Stadsplein, Westwijk en Aalsmeer. Het aantal zitplaatsen is beperkt. De printer is op dit moment buiten gebruik gesteld.

Service

Onze bezetting is op dit moment niet optimaal. Het kan zijn dat je minder snel geholpen wordt, dan je gewend bent. We doen ons best om de huidige openingstijden in stand te houden en klanten zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor je begrip en graag tot ziens in de Bibliotheek.