Bieb Aalsmeer sluit voor verbouwing

Gepubliceerd op: 26 juli 2018 08:54

Vanwege de verbouwing is de Bibliotheek gesloten van 27 augustus t/m 9 september.

In deze weken worden de laatste puntjes op de i gezet. De entree wordt aangekleed, de tijdelijke tussenschotten gaan er tussen uit en de collectie weer op z'n plaats gezet.

Vanaf maandag 10 september ben je weer van harte welkom in de Bibliotheek.

Wat betekent dit voor jou?

Je kunt boeken lenen en reserveringen ophalen tot en met zaterdag 25 augustus. Daarna ben je natuurlijk welkom in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein, Amstelveen Westwijk en Uithoorn.

• Had je de boeken moeten terugbrengen in deze periode? Geen probleem. Je mag ze thuishouden tot uiterlijk 17 september 2018.
  • Had je ze eigenlijk al eerder moeten terugbrengen? In de weken dat we dicht zijn, loopt het telaatgeld niet op.

Kom naar de opening!

We willen de vernieuwde Oude Veiling graag met jullie vieren! Kom je ook naar het officiƫle openingsfeest op zaterdag 15 september?

Over de Oude Veiling

In 2018 zijn we gestart met een verbouwing van de Oude Veiling, het gebouw waar de Bibliotheek zich gevestigd heeft. De Oude Veiling wordt een prachtige, multifunctionele accomodatie.