Een onbezorgde zomer

Gepubliceerd op: 28 juni 2022 13:18

Heel veel titels om uit te kiezen, een langere uitleentermijn, zomerse activiteiten en de bingo om jouw kinderen nog meer aan het lezen te krijgen!

Een onbezorgde zomer, daar zijn we allemaal wel aan toe! En hoe kun je nu beter relaxen dan een met goed boek – in eigen tuin, voor de tent of op een strandbedje?

Bekijk onze aanbevelingen op de collectiepagina’s

Speciale actie voor nieuwe leners

Ben je nog geen lid, dan is dit het moment! Word je in de
zomer lid, dan leen je 3 maanden voor slechts een tientje. Je krijgt voor die
prijs een Onbezorgd abonnement met extra veel gemak.

Een zomer lenen voor een tientje

Online Bibliotheek

Een stapel boeken in de koffer of toch de e-reader of tablet mee? Haal alles uit jouw pas met de Online Bibliotheek:

·   Met jouw pas heb je keuze uit vele duizenden, vaak verrassend actuele e-books en luisterboeken.

·   Kies voor een online cursus om ook tijdens de zomermaanden bezig te blijven.

·   Ken je onze tijdschriften-app al? Ideaal voor aan het zwembad.

Langere uitleentermijn

De uitleentermijn voor geleende titels in juli en augustus is niet 3 maar 4 weken. Ben je lid in Uithoorn? Dan heb je zelfs 6 weken uitleentermijn, zodat je je boeken kunt terug brengen in de nieuwe Bieb, die eind juli open gaat!

Nog slimmer is het om over te stappen op een Onbezorgd-abonnement, want dan heb je altijd een uitleentermijn van 6 weken. En bovendien leen je ook nog eens boetevrij.

Voorkom de zomerdip, doe de zomerbingo

Wist je dat het belangrijk is dat kinderen in de zomervakantie blijven lezen? Zo blijft hun leesniveau op peil! Om kinderen te stimuleren om lekker veel te lezen hebben we dit jaar opnieuw de Zomerleesbingo. Haal de bingokaart vanaf 1 juli in 1 van de vestigingen van de Bieb en win een leuke prijs.

Zomerprogramma

Er is weer vanalles te beleven deze zomer bij de Bieb! Zo gaan we de wijk in tijdens Backpacken met de Bieb, geven we 14 poëzie workshops door heel Amstelveen en draaien we historische films tijdens de filmochtenden.

Het volledige progamma