Resultaat 31 - 40 (van 44)

• Cursus effectief communiceren

1 juli 2018

Breng je eigen verhaal beter over én begrijp anderen beter, met deze nieuwe online cursus van de maand.

Bekijk details van Cursus effectief communiceren

• Verlengen vanaf juli 2018

29 juni 2018

In onze nieuwsbrief van 23 mei kondigden we de veranderingen aan over het verlengen per 1 juli 2018. Graag lichten we een en ander hier nog even toe. Wat is het geval? De verlengperiode van geleende materialen gaat voortaan in op de datum waarop de verlenging wordt aangevraagd en zal niet meer automatisch achter de lopende uitleentermijn ‘geplakt’ worden.

Bekijk details van Verlengen vanaf juli 2018

• 10 miljoenste e-book

27 juni 2018

Een bijzondere mijlpaal voor de online Bibliotheek: de uitlening van het 10 miljoenste e-book. Daarbij inspireert de online Bibliotheek inmiddels steeds meer mensen om ook eens een ‘ander’ boek te kiezen.

Bekijk details van 10 miljoenste e-book

• Cursus van de maand juni

31 mei 2018

Wil jij ook gezond en gelukkig 100 worden? Voeding is verantwoordelijk voor hoe je eruitziet, van binnen en van buiten.

Bekijk details van Cursus van de maand juni

• Cursus van de maand mei

1 mei 2018

Wil je alles leren over interactie tussen mensen? Over gedachten, gevoelens en gedrag? Dan is de cursus Sociale psychologie iets voor jou.

Bekijk details van Cursus van de maand mei

• Oproep en vooraankondiging

23 april 2018

Auteur van bestseller 'Gouden jaren' komt in oktober vertellen over haar nieuwe boek. Voor 'Het goede leven' zoekt zij nog mooie foto's.

Bekijk details van Oproep en vooraankondiging

• Met korting naar De wilde Stad

29 maart 2018

Op zondag 8 april vertoont Cinema Amstelveen de film De wilde Stad.

Bekijk details van Met korting naar De wilde Stad

• Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe

7 maart 2018

Zeventig pedagogisch medewerkers van Solidoe krijgen een training 'Haal meer uit Media' van de Bibliotheek Amstelland.

Bekijk details van Bieb traint 70 medewerkers van Solidoe

• Boekenfeest in Anna

7 februari 2018

Trek in boeken, muziek, hapje, drankje, gezelligheid en een prachtige locatie? Kom dan naar het Anna Blankevoort Venstra (ABV) Boekenfeest op zondag 18 februari.

Bekijk details van Boekenfeest in Anna

• Nieuwe online cursussen

1 februari 2018

Vanaf 1 februari staat er een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online Bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit maar liefst 41 online cursussen! Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen, waarna je nog een jaar de tijd hebt om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Als bonus is er bovendien weer elke maand een nieuwe ‘cursus van de maand’ beschikbaar.

Bekijk details van Nieuwe online cursussen