De Bibliotheek & corona

Welkom in de Bibliotheek

Je bent van harte welkom om gebruik te maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek. Het dragen van een mondkapje is verplicht, net als het houden van 1,5 afstand.

Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen bij je bezoek. Alleen bij bepaalde activiteiten is dit nodig. Dit vermelden we dan in de agenda.

De Bibliotheek Stadsplein en Aalsmeer hebben aangepaste openingstijden. Bekijk de actuele openingstijden van jouw favoriete vestiging of lees het laatste nieuwsbericht voor de aanpassingen.

Kunnen jullie me helpen met het coronabewijs?

Ja zeker.

Er is een handige website waar je stap-voor-stap uitleg krijgt: de Uitleg CoronaCheck

In Aalsmeer en Amstelveen Stadsplein vind je het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier helpen onze medewerkers je met allerlei vragen over de overheid, ook over het coronabewijs.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze klantenservice.
We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.